Afgelopen zaterdag bezocht het VL campagneteam eerst Roermond en ging daarna aansluitend naar de markt van Eygelshoven. Er werd onder meer kennisgemaakt met het Nederlandse WK kegelteam met bondscoach Hein Braeken.

Aansluitend verzorgde Jack Huntjens een rondleiding door Eygelshoven met aandacht voor de mijnwater problematiek in het dorp dat onder meer scheuren en verzakkingen veroorzaakt.

Vervolgens bezochten we de Voedselbank Zuid-Limburg en maakte we kennis met de founders van de Voedselbank: het echtpaar Verweij. Wekenlijks verzorgen zij 600 voedselpakketten voor Limburgse gezinnen. Lijsttrekker Vincent Zwijnenberg overhandigde het kaartspel aan het echtpaar waarbij vermeld werd dat een gedeelte van de opbrengst van het kaartspel ten goede komt aan de Voedelsbank.

Last but certainly not least vertrok het campagneteam richting de grens tussen Eygelshoven en de Landgraafse kern Rimburg. Hier kregen we uitleg over de illegale lozingen die uitmonden in riviertje de Worm. Wordt vervolgd!

Volkspartij Limburg

Op 18 maart 2015 worden de provinciale verkiezingen gehouden. De Volkspartij Limburg is er trots op dat ze als nieuw opgerichte partij mee kan doen aan deze verkiezingen.

Bekijk Alle Berichten

Verwant Bericht